maandag 22 februari 2010


Na de strenge winterdagen van de laatste weken begint men zich hier toch al te verheugen op de lente. Dit is merkbaar doordat er al enkele mensen op vakantie zijn en/of dromen van vakantie.
Er zijn er zelfs al die lenteschoonmaakkriebels hebben. Onze Rudy heeft de ramen en de bus al een beurt gegeven.
In de filosofie zijn we de verschillende godsdiensten onder de loupe aan het nemen. Zéér interessant er zijn er zelfs die willen shaken (schudden) om in hogere sferen te geraken.
Dankzij de sneeuw was er weinig volk op maandag en hebben we in de namiddag een leuke kwis gedaan. Met moeilijke droedels en foto's uit de premiejagers.
Op woensdag heeft de groep in het dagcentrum allerlei voor ons tot nog toe onbekende gezelschapsspellen uitgeprobeerd.
Nu kiezen welke we willen aankopen.Vele leuke spellen versus beperkt budget.
De groep in de meidoorn heeft tapas gemaakt en gesmuld.
Mark was veel te vroeg om te komen proeven en voor Davy duurde het veel te lang vooraleer hij mocht eten.(Misschien moet je dan toch maar even mee proeven volgende keer)
Helen willen we nog speciaal bedanken voor de advomango's. Ze waren lekkerder in de shake dan in de guacamole.

2 opmerkingen:

Roosanne zei

En waarom heb ik niets mogen proeven. Ik zal zorgen dat ik de volgende keer eens vaker binnenspring...

Lieve groeten van Anne

Marc Kamoen zei

Hallo daar op Elkon,

Nu pas ontdekt dat jullie een Blog hebben, al weet ik met moeite wat dit inhoudt. Zonet ook al iets proberen te schrijven, maar dit verdween erna. Misschien schrijf ik dus twee berichten naar jullie ...
Tof om toch iets te lezen wat er bij jullie allemaal gaande is. Ik wilde gewoon even laten weten dat we nog regelmatig aan jullie denken en veel te weinig binnenspringen of iets van ons laten weten. Ik doe mijn best om één van dees eens binnen te springen.

Heel veel groeten en tot later ...
Marc Kamoen