maandag 8 maart 2010


Vorige week vrijdag zijn er enkelen van ons naar het optreden van Marc zijn dochter geweest. Het was een danstheater. Volgens Alex was het heel goed.

Ela is al enkele weken ziek. We hopen dat ze weer snel beter is. Zodat we haar hier gauw terug zien.

Het groepje van Joke en Helen is al druk bezig met het maken van allerhande decoratie voor de open deur dag.Deze gaat door op 20 maart 2010 en iedereen is van harte welkom.

Onze allerliefste excollega Marc werd voorbije zaterdag verrast door Katleen met een seventies- feestje ter ere van zijn veertigste verjaardag.
Enkele collega's zijn ter plekke geweest en hebben zoals steeds weer voor aanstootgevende foto's gezorgd. Deze zijn niet geschikt voor op deze blog. Maar zowel Tine als Joke kunnen je dit beeldmateriaal laten zien. (aanvulling van Tine'tegen een forse afkoopsom.')


Onze 'vrijwillige' Davy is een beetje een autofreak Hij houdt van snelle wagens ,af en toe komt er een flits voorbij het raam en dat blijkt dan Davy te zijn.
Annemie die wel van snelle jongens houdt heeft in hem de ideale eethulp gevonden. Hilde zei deze middag nog dat ze een beetje rapper moet zijn om ook van zijn diensten gebruik te maken.

Geen opmerkingen: