maandag 19 april 2010

Lente!

Het is lente! We hebben in het weekend allemaal goed genoten van het super lenteweer. Sommigen zijn zelfs al een beetje rood verbrand. Ook vorige week was het al mooi en hebben we een paar keer buiten kunnen zitten tijdens een activiteit.



Vorige week kwam Ineke ons nog eens een bezoekje brengen. We waren blij haar nog eens te zien. Nog heel veel succes met je stage en met alle andere plannen. Wij duimen alvast dat alles goed gaat!!!

Morgen wordt Annemie 50!!! Proficiat! En ookal ben je op je 50ste al een beetje een "ouw vlaai", wij vinden dat je er super goed uitziet en in de fleur van je leven bent!


Ook met het mooie weer is Davy een paar keer met zijn "vriendin" (motor) naar hier gekomen. Hij heeft haar "Annick" gedoopt omdat ze even explosief is dan onze eigen Annick volgens hem.
Niet iedereen is even zot van Moto Annick, maar sommigen vinden het toch wel een stoer machine. Zoals Jaime op de foto.



Ingrid en Monja (en af en toe kan Tine het ook niet laten) zijn al 2 weken bezig met een super moeilijke puzzel van 1000 stukjes. We zullen laten weten wanneer hij eindelijk af geraakt. (als dat al ooit gebeurt)

Monja is zich al weken aan het verheugen op haar vakantie met de boot. Ze keek er ook naar uit dat ze dan Kim daar kon plagen. Vandaag was het eindelijk zover,... alleen,... Kim gaat pas in september met de boot weg. Dus Monja gaat iemand anders moeten zoeken om te plagen!

Wij vragen ons af waarom Jos vandaag zo'n mooie kleren aan heeft... een hemdje met een stijlvol zwarte trui, en zelfs andere schoenen,... Wij krijgen van hem geen antwoord los, alleen geheimzinnige klanken van binnenpretjes.

Marijke is sinds vandaag weer aan het werk. Fijn dat je er weer bent!
Ela zal nog een maand langer afwezig zijn. Ela, hopelijk ben je snel weer beter, en hou de koffie maar klaar, we komen je snel een bezoekje brengen!

Olé, zegt Jos. Niemand weet waarom.

Geen opmerkingen: