maandag 7 juni 2010

Bijbabbelen





Bijbabbelen van de laatste weken:
- We hebben ondertussen een kok gevonden. Samen met onze Cecile zorgt hij elke dag voor een lekker maaltje voor ons mondje.
- Davy is terecht. Hij heeft ons verlaten om geld te gaan verdienen met ècht werk. We hopen dat hij zich toch nog eens laat zien, want we missen hem.
- Maandag heeft de filosofiegroep bezoek gehad van wel 40 kinderen. Wat een drukte! We lieten hen een quizje doen, een rolstoelparcours, een voel en proefopdracht en ze kregen een rondleiding in de Meidoorn. Voor foto's kunnen jullie een kijkje nemen op de website van de lagere school.
- Donderdag heeft Alex ons getrakteerd op een drankje op het terras omdat hij jarig was. Een andere groep is op uitstap geweest naar Herkenrode.
- Vrijdag hebben Madeleine en Nathalie getrakteerd op taart omdat hun stage erop zit. Na ongeveer 9 maanden stage gaan we hen zeker missen. Dames bedankt en nog veel succes verder.
- Gisteren was er in de Meidoorn een "ijsfestijn". Net toen alles klaarstond buiten was er een stortbui waardoor alles naar binnen moest verhuizen,... Gelukkig was het de rest van de namiddag wel droog. Het was gezellig, lekker en er was veel volk. Er was ook een clown, nl Hilde haar tante.
- De zon laat zich weer zien. Het begint zomer te worden!
- Selko Art is verhuisd van Bilzen naar Berbroek. Het was een spannende week, maar nu zijn ze wel content met hun nieuwe werkplek. Voor informatie over Selko Art of voor een bestelling, neem even een kijkje op www.selko-art.be
- Deze week is het sportweek. Volgende week kunnen jullie een verslagje verwachten van al onze activiteiten. De sportdienst van Hasselt heeft geregeld dat al onze fietsen mooi opgeknapt zijn met nieuwe banden,... Super fijn, nu kunnen we in de zomer ook weer veel gaan fietsen.

Geen opmerkingen: