dinsdag 23 augustus 2011

De luie week

We begonnen de week met een dagje verlof. Dat is al een goed begin voor een luie week.
Philip heeft ons een heel verhaal verteld over lui zijn. Hieruit blijkt dat lui zijn niet zo slecht is als men vaak zegt. Lui zijn is goed bijvoorbeeld na een drukke periode eens lekker in de zetel hangen.
We hebben ook plopkoeken gebakken. Als je even nadenkt weet je wel waarom deze koeken !
Op woensdag hebben we een luie kookploeg van dienst gehad. Op het menu: Luiewijvensoep(groenten uit de diepvries met bouillon) Frietjes uit de frituur. Koude zelfgeklopte(door Karen) pudding.
Vlug klaar, dus konden we weer snel ons overgeven aan het grote niets doen.
Op donderdag hebben we gekwist. Een luie kwis. We moesten woorden zoeken die met lui zijn te maken hadden.Verder moesten we een ijsblokje zo lang mogelijk in onze hand houden, enz.
We hebben alles heel op het gemak gedaan tussenin nog eens iets gedronken, erg lui allemaal.
Vrijdag was de meest actieve dag. We zijn naar de Paalse plas geweest.Zij die wilden hebben een wandeling gedaan (5 km). Edwin zal zich deze wandeling wel blijvend herinneren. Men heeft hem met een viertal personen uit de modder moeten sleuren.En vuil dat zijn rolwagen er toen uitzag.
Daarna hebben wij ons op het terras gezet wat speciaal voor "Sigrid" en haar gevolg ,wij dus, gereserveerd was.We hebben lekker kunnen eten.
Een heel deel van onze vrouwen,en zeker Sigrid en Sofie, hebben de kleding van het bruidje zitten bewonderen. Het bruidje was daar voor haar fotoreportage.
Annemie en de ontmoeting met een konijntje. Philip raakte een konijntje dat er abnormaal stil bijlag even aan waardoor dit beestje vliegensvlug onder de rolwagen van Annemie kwam en hier ook even vastzat. Annemie had zich erg verschrokken. Weer een moment waarvan we spijtig genoeg geen foto hebben.
Volgende week beginnen we aan de festivalweek.

Geen opmerkingen: