maandag 28 november 2011

bezoek dierenhappening

Vrijdagnamiddag zijn we met een groepje naar de dierenhappening geweest.Wij hebben daar de paarden,lama's,kippen, chinchilla's en ratten geaaid.Sandra heeft daarenboven ook
nog een kameel mogen aanraken.Op de rolwagen van Katrien in drinkbekerhouder had iemand een klein tam ratje gezet.De mevrouw zei erbij dat Katrien niet mocht wegrijden uit schrik dat Katrien de rat zou pikken. Maar Katrien heeft niet echt behoefte aan een nieuwe huisgenoot.Het was een geslaagde namiddag.
En of dat nog niet genoeg was is er die dag ook nog een groepje naar Winterland geweest.
Deze hebben rondgekuierd en natuurlijk ook iets gedronken.
Via via hebben we vernomen dat Caroline.achteruit de bus uitgereden terwijl de lift beneden was. De rolwagen heeft wel een kromgebogen wieletje, maar de schade bleef beperkt. Caroline kwam er met de schrik vanaf. Zou ze nu geleerd zijn.
De school van Step is weer op bezoek geweest. Ze stelden veel vragen en waren toonden duidelijk interesse.
De khlimmers (khlim)zijn er vandaag ook weer. Ze doen een toffe bewegingsaktiviteit met doekjes en buizen.(Dit volgens Joke)
En gelijk elke maandag genieten wij weer volop van de muziek die Philip en co. bij elkaar zoeken.
Voor alle duidelijkheid willen we hier even zeggen dat smaken verschillen.
Iedereen wil graag meer foto's pop onze blog ook wij willen dat maar door een technisch probleem kunnen we hieraan niet voldoen op dit moment. Volgende week zou dit probleem deskundig van de baan moeten zijn.
groetjes en tot volgende week....

Geen opmerkingen: