maandag 12 maart 2012

Om te beginnen een grappig nieuwtje van Alex. Vorige week wou Alex weer super ijverig beginnen bloggen. Hij sprong lenig en elegant vanuit zijn rolwagen in een van onze luxueuze draaistoelen. En,... viel hierbij op de grond.
Annick was bezorgd want het was een hele slag. Maar Alex zijn eerste reactie was: "ik heb niet onder je rok in gekeken hoor!", zo erg zal het dus niet geweest zijn.

Vorige week hebben we bezoek gehad van een groepje "up with people" people. Wij hadden een show verwacht met dansen en zingen,... Maar dat was blijkbaar een misverstand. We hebben in verschillende groepjes gewandeld en wat kennismakingsspelletjes gedaan. Het was wel interessant om mensen te leren kennen uit zoveel verschillende landen.

Twee weken geleden is de filosofiegroep 3 keer op bezoek geweest in de klassen van het zesde leerjaar van de lagere school naast het dagcentrum. We hebben wat verteld over ons leven met een handicap. Op de website van de school hebben ze ook een artikeltje over het bezoekje gepost.

http://sbskuringen.be/index.php?option=com_easyblog&view=entry&id=610&Itemid=101

In vzw Intesa volgen er heel wat veranderingen. Een fonkelnieuw organogram en voor een aantal mensen een nieuwe job.
Helen wordt hoofdopvoedster in ons dagcentrum. Proficiat en veel succes!!!
En Marc gaat groepschef worden in Borgloon en Hoepertingen, en hij gaat ons dus verlaten. We zullen hem missen. Veel succes Marc, ge gaat dat goed doen!!!
An wordt hier groepschef van de dagwerking. Ook haar wensen we succes!

Onze jaarlijkse opendeurdag was alweer een succes. Ookal stond er voor onze deur nog een andere borrelbar, die van ons kon de concurrentie gemakkelijk aan. Waarschijnlijk had de zelfgemaakte citroenjenever er wel iets mee te maken.
Tot twee jaar geleden werd deze gemaakt door Walter, Hilde en Diane en co. Vorig jaar was er geen zelfgemaakte citroenjenever,... en die hebben we toch wel erg gemist. Vandaar dat we dit jaar in de leer zijn gegaan bij de kenners om de traditie terug verder te zetten.
In de keuken was het weer een drukke bedoening. Gelukkig hadden we een foto van Jos bij ons in de keuken hangen, zodat hij alles in goede banen kon leiden.
Sofie en Joke zijn met hun bolle buikjes ook komen helpen.
Aan iedereen die ons die dag is komen helpen: begeleiding, vrijwilligers, stagiaires,... Heel erg bedankt!!!

Ondertussen genieten we elke dag weer van onze nieuwe computers.

Het eerste terrasje van het jaar is een feit! De groep van woensdag in tnw hebben er al van kunnen genieten! De rest popelt om dit goede voorbeeld te volgen.
Ook onze nieuwe fietsen kunnen weer gebruikt worden.

Op woensdag mag om beurt iemand in het bubbelbad in tnw. Er wordt daar flink verwend, met veel badschuim.


Kim is terug! En ze gooit al bijna een bocciabal tegen het hoofd van Glenn (stagiaire). Goed zo Kim! Zo kennen we je weer!

Geen opmerkingen: