maandag 11 juni 2012

Allereerst: Jaimé had de taak om de namen van de honden die vorige week op bezoek kwamen te onthouden. Maar hij heeft dat toch niet helemaal goed gedaan. De derde hond heette Yuna ipv Jilla. Dus Jaime, pas toch maar op als je nog eens de begeleiding uitlacht dat ze weer iets vergeten zijn.

Vorige week was het sportweek in Hasselt. In kleine groepjes hebben we deelgenomen aan verschillende sporten zoals paardenkoets rijden, snorkelen, karate, fotozoektocht, fietsen en drums alive. Gerry van de sportdienst gaat ons nog veel foto's bezorgen, en die willen we graag met jullie delen volgende week. Nu kunnen we enkel een foto van het fietsen meegeven. Tijdens de fietstocht hebben Carlo en Frank platte band gehad. Het was een hele reddingsoperatie om Frank èn de fiets terug op de juiste plaats te krijgen. Maar het is gelukt, dat was dus extra avontuur.Vooral de drums alive vonden we supertof! Op het ritme van de muziek moesten we op grote ballen slaan. Heel plezant! Achteraf was er nog een receptie. Een mooie afsluiter van een toffe week!
Tijdens het bakatelier vorige week was er ook sensatie. Caroline sneed in haar vinger en zei "auw". Sigrid zei: "och, dat is niet zo erg"... maar toen begon het toch wel erg te bloeden. Zo erg zelfs dat de dokter het heeft moeten naaien. Maar, het was wel een heel lekker pittig appel gebak dat ze gemaakt hadden!

Katrien en Nathalie hebben afscheid genomen. Hun stage zit erop. Ze hebben een leuk kaarten-bingo-spel gedaan en getrakteerd op ijs met vers fruit. Nathalie had ook lekkere wafeltjes gebakken. Haar allereerste zelfgebakken wafeltjes, en die waren nog wel voor ons! Dankuwel. Katrien en Nathalie, nog heel veel succes verder met school en al de rest. Kom snel nog maar eens op bezoek!


Verder ook nog wat foto's van een luie woensdag een paar weken geleden. Na een kort wandelingske zijn we aan het prinsenhof in het gras gaan liggen. Genieten van het mooie weer en een fijne babbel. We hebben ook nog de honden van een wandelaar kunnen knuffelen. Deze honden waren toch wel wat wilder dan die blindegeleidehonden van vorige week!De begeleiding hier is een beetje aan het aftakelen. Helen heeft heel erg veel last van haar rug en Sigrid heeft te hard gevechtsport gedaan en heeft haar pols misschien wel gebroken. Snel beterschap allebei!


Alex heeft vorig weekend een groot feest gegeven voor zijn 50ste verjaardag. We hebben ons laten vertellen dat het zeer de moeite was. Lekker eten!!! Hij heeft ook een verslagje op zijn eigen blog gezet, ga zeker maar eens kijken
We hebben in het dagcentrum echt tekentalent! Kijk maar eens naar Jaime zijn tekening van een bikini. ;-)


In de Meidoorn was er vorige week een BBQ waarop ook de ouders uitgenodigd waren. Ze hadden veel geluk met het weer. In plaats van de voorspelde regen, scheen er een heerlijk zonnetje!


Tot slot nog een foto van Annemie met Warre op schoot. Tijdens Tine haar verlof kwam ze Diane, Heidi, Lut en Annemie tegen op een terrasje in Hasselt. (jaja, zo is een fietstocht niet echt vermoeiend he!)

Geen opmerkingen: