maandag 9 december 2013

Nieuwtjes

- Tine had donderdag namiddag een idee om met strijkpareltjes mooie kunstwerkjes te maken. Sindsdien voelt Monja zich geroepen om deze parels per kleur te sorteren. Hier houdt ze zich heel veel mee bezig.


- We hebben heel veel uren gewerkt aan onze mooie kerstversiering voor het kerstfeestje. We willen dat het dit jaar iets speciaal wordt, en zijn daarom al vroegtijdig begonnen aan de decoratie. Met veel zweet en tranen hebben we 600 sterren wit geverfd, uitgeprikt en uitgesneden. Deze werden van groot naar klein op stokjes gestoken, waardoor er als resultaat een prachtige witte kerstboom te voorschijn kwam. Enkele sterren werden versierd door gouden accenten op toe te voegen. Het resultaat mag er zeker zijn!!!
- Er is een nieuwe deelnemer Elena. Ze komt drie dagen per week. We zien dat Elena vaak lacht, ze is nog wat verlegen. Maar ze zal zich snel thuis voelen in de groep. We wensen haar toe dat ze zich snel op haar gemak voelt en een vast atelier krijgt.


- We hebben een nieuwe klusjesman/ taxi-chauffeur, Fonny. Hij is altijd vrolijk en loopt fluitend door de gangen. We zijn blij met zijn komst, er is veel werk aan ons gebouw.

- Er is een nieuwe vrijwilliger, Gert. Hij komt ons regelmatig helpen op drukke dagen. Hij is er nog niet lang, maar hij voelt zich direct thuis. We hebben al veel hulp van hem.

- Al enkele weken wordt er gewerkt rond het thema Maaseik. Het crea-atelier maakt heel groot het Lam Gods na. Hier hebben ze enkele weken hard aan gewerkt, met als resultaat een schitterend kunstwerk.


- Nu de dagen kouder worden is het gezelliger om samen te tafelknikkeren.

- We krijgen een nieuwe snoezelruimte. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt door de klusjesmannen. Het platform met ingebouwde muziekboxen is al bijna klaar.

Geen opmerkingen: