dinsdag 26 mei 2015

Laatste nieuwtjes

De begeleiding heeft het de laatste weken heel erg druk. De stagiaires hebben allemaal hun eindevaluatie, eindwerk, projectbundels,... die moeten nagelezen en ingevuld worden, en dat moet allemaal tussendoor.
En omdat de hulp van de stagiaires ook wegvalt nu hun stage erop zit, is het heel erg druk. Hierdoor moeten onze deelnemers soms wat meer geduld hebben dan de laatste maanden het geval was.

Dat het naaigroepje goed werkt, dat hebben we hier al eens vermeld. Op dat te vieren ging dit groepje twee weken geleden op uitstap naar Luik. Eerst naar "le chien vert", een grote stoffenwinkel. Daarna eten in de Ikea en daar ook nog wat shoppen. Het was een gezellig dagje!

één van de eerste vegetarische zweedse ikea balletjes!


Als het zonnig is, profiteren wij daarvan. Zo, ook 2 weken geleden hield de maandaggroep een "wok-party" buiten onder onze nieuwe parasol. Met als dessertje: pannekoekjes met lekkere paardebloemgelei (danku claire!)Vorige week woensdag was er kindernamiddag. An, Ann, Greet en Sofie namen hun kindjes mee naar het werk en samen met de deelnemers deden ze allerlei spelletjes.


Vorige maandag heeft de culi groep overheerlijk Italiaans gekookt!
Als voorgerecht een carpaccio van courgette, als hoofdgerecht gnocchi met tonijnsteak.
Geen opmerkingen: