dinsdag 7 april 2009

Eindelijk is men begonnen aan de tuin en de weg in de "meidoorn". Jos en Guy vinden dat wel heel fijn omdat er nu veel te zien valt in de buurt.We moeten nu wel telkens rondrijden met de bussen om te zien langs waar we naar binnen kunnen .Ook de weg te voet naar het dagcentrum is hierdoor tijdelijk langer geworden.
Die stagaires van de laatste tijd zijn wel niet meer zo stevig ter been. Vraag maar aan Gwendolien.Ze viel bewusteloos want ze had te weinig bloed de bloeddorstige elkonners vooral dan Jos hadden er gretig van gedronken. Dit na dat Kim haar blindelings geslacht had. Er is ook een gekuiste versie van dit verhaal beschikbaar op aanvraag.
We hebben ook een Portugese stagiaire gehad. We konden elkaar niet verstaan zei sprak engels en wij zijn vaak moeilijk te verstaan.Maar goed dat Rudy moeite deed om Engels met haar te praten.Haar eerste dag was geen voltreffer maar vanaf dan ging het steeds beter.
Guy wordt oud volgens Diane en Annick. Hij weet niet waarom wij kunnen genieten van mooie lentedagen. Wij gaan hem daarin ondersteunen.Bij elke mooie lentedag zetten we hem in het zonnetje zo dat hij zich weer herinnert wat daar aan fijn is.

Geen opmerkingen: