maandag 25 januari 2010

Lang geleden

Dag bloggers,
't is ondertussen al weer efkes geleden sinds ons vorig berichtje.

Update:
- Stagiaires Nathalie en Madeleine hebben examens gehad, we hebben ze hierdoor niet zoveel gezien, en zijn blij dat ze nu terugkomen.
- Stagiaire Dorien haar stage is afgelopen en ook Katrien is bezig aan haar laatste dagen. We wensen hen veel succes nog verder. En altijd welkom op bezoek! (graag met taart, zegt Jos)

- Twee weken geleden startte hier een Spaanse stagiaire. Ze kan geen Nederlands en ook haar Engels is maar beperkt. Dus wij proberen ons duidelijk te maken met veel gebaren. Het is nu ook wel handig dat Annick en Jaime zo goed bezig zijn met lessen Spaans. Una Manzana = een appel.

- Een eerste groepje is vandaag gaan sporten met studenten kiné en ergo. Volgens Hilde was het heel leerrijkvoor de studenten. Maar wij denken dat het vooral leerrijk was voor Hilde en dat ze toch vooral naar de studentjes heeft gekeken ipv mee te sporten. Annick was groen van jaloezie omdat zij niet mee kon om ook te gaan kijken naar die knappe jongens.
Volgende week mag een ander groepje gaan.

- We zijn vorige week ook weer op bezoek geweest in een klas van de lagere school in Kuringen. De leerlingen deden heel goed mee, we vonden het super gezellig. Volgende week in de andere klas van het zesde leerjaar.

-Nu vrijdag is het nieuwjaarsreceptie in het dagcentrum voor deelnemers en hun naaste familie.
Hopelijk krijgen we lekkere hapjes

Geen opmerkingen: