maandag 13 december 2010

De eerste koude is nog niet het land uit en er komt alweer een nieuwe koudegolf aan. De wegen lagen er slecht bij, maar gelukkig zijn er lekker warme busjes om ons te vervoeren!
Op woensdag zorgden Pemby en Astrid voor een grappige activiteit. Jos vond hen er koddig uitzien, zo verkleed, Sigrid vond het eerder FOUT.
Jaime, Mieke, Ingrid, Monja en Rudy gingen samen met Sigrid en Britt iets drinken in het Aldenhof, gezellig toch!
De rest baktte samen met Ela en Sofie speculaas terwijl sommigen een frisse neus gingen halen. Tijdens het kneden van het deeg raakte Ela's ring spoorloos! Gelukkig vond ze hem terug! Jaime en Pemby zorgden voor een mooie versiering van de speculaaskoeken, in verschillende mooie vormen.
Deze week was het aan Steven en Guy om op vakantie te gaan naar Zandhoven. Binnenkort vertrekken Annemie en Erik naar Nieuwpoort, iets waar ze al lang naar uitkijken!
Tijdens de winkelateliers zorgt iedereen stilaan voor een cadeautje voor tijdens het kerstfeestje. We zijn allemaal al nieuwsgierig! Ook kijken we al uit naar de komende weken: er staat weer heel wat leuks gepland! Maar dat, lezen jullie later!

Alex raadt ons aan om eens een kijkje te nemen op zijn blog: de link hiervan vind je hier langs de rechterkant.

3 opmerkingen:

jaime zei

deze maand staat akabe weer in het grote carrefour in te pakken dus allen naar ginds steun akabe via deze link: http://www.akabehasselt.be/akabepaktin.html zien jullie wie en hoe we werken :) ;) :d :p

Tine zei

Hej Bloggers,
ik vroeg me af of de filosofiegroep dit jaar nog iets organiseert voor Music for Life? Ik wou graag komen steunen,...
Groetjes!
Tine

Rebecca zei

Hoii,

We hebben het inderdaad besproken Tine maar bij ander inzien hebben we daar deze week eigenlijk helemaal geen tijd voor. We hebben in groep dan beslist om toch een goed doen te steunen maar dit dan door, door het jaar iets te doen in plaats van nu.