maandag 10 januari 2011

Gelukkig nieuwjaar

Eerst en vooral een zeer gelukkig nieuwjaar gewenst aan al onze bloggers. Sinds onze laatste post hebben we weer vanalles gedaan en mee gemaakt.
Zo was er het kerstfeest van de stad Hasselt. Jammer genoeg kon niet iedereen erbij zijn door de hevige sneeuwval. Desondanks hebben we lekker gegeten en gedronken en natuurlijk ook genoten van de gezellige kerstsfeer.
Aan het feesten kwam geen eind. We hadden nog een kerstfeest van Elkon waar we alweer lekker gegeten hebben en ook de laatste dag voor de vakantie hebben we gevierd. Als we maar kunnen feesten en drinken.
Op ons kerstfeestje was natuurlijk iedereen uitgenodigd en zagen we alleen maar lachende gezichten. Ook Tine en Kirsten waren met hun mooie bolle buikjes van de partij.
Het jaar is niet voor iedereen even goed van start gegaan. Zo heeft Inneke haar auto een kus gekregen (aanrijding) en heeft Ela vast gezeten in de sneeuw, ook sofie haar remmen laten het een beetje afweten. Wat een autopech hebben we toch dit jaar. Hopelijk blijft het hierbij.
Zo dit was het alweer voor deze week.
Tot de volgende

Geen opmerkingen: