maandag 31 januari 2011

nieuwe ervaringen

Hoi Bloggertjes,

De week is alweer voorbij gevlogen. Vorige week was eentje van nieuwe ervaringen. Vooral voor Rebecca. Zij heeft vorige week voor de eerste keer met de bus gereden. In het begin was het allemaal wel spannend. Zo een grote bus, veel verkeer, de weg die je niet kent... Maar Rebecca heeft het Schitterend gedaan.

Vorige week heeft Dorien de laatste week van haar stage afgewerkt. We wensen haar nog veel succes en bedanken haar voor al het lekkers dat ze vrijdag heeft mee gebracht.

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is onze blog een beetje veranderd van look. De zon heeft nog geen zin om te schijnen dus laten we de lente op deze manier al een beetje binnen.

Graag willen we nog een oproep doen. De filosofie groep is de oprijleggers kwijt. Daardoor kunnen we niet meer binnen in de school en is het heel moeilijk om een bezoek te brengen. Wie kan ons helpen? Wie weet krijg je wel een beloning. (Koffie ofzo :) )

Dit was het alweer voor deze week.
Groetjes en tot volgende keer

2 opmerkingen:

Dorien zei

Het ziet er inderdaad heel fris uit, mooi gedaan Bloggertjes! & fijn dat jullie genoten hebben van al het lekkers! Hopelijk tot gauw :) Groetjes*

karen zei

gelukkig niewjaar dat je doomen moogen uit kooen bloggertjs te bijkijk dat wenst u allmaaal voor 2011
karen v