maandag 17 januari 2011

& toen was de sneeuw weg...

En kunnen we opnieuw iedere dag present zijn in het dagcentrum. We kunnen zelfs te voet naar daar en terug gaan! Een frisse neus doet ons goed :) Samen kijken we al uit naar de lente!
Vandaag kregen we groot bezoek van Tine en Davy. Tine kwam Rebecca en de filosofiegroep een handje helpen met het voorbereiden van scholenbezoek van volgende week. Davy kwam met zijn motor aangereden om nog eens goeiedag te zeggen. Sympathiek om rechtstreeks na een nachtshift naar ons te komen, weliswaar met kleine oogjes!
Vrijdag hebben we het nieuwe jaar gevierd op de nieuwjaarsreceptie en samen geklonken op een fijn jaar. Al de deelnemers en ouders waren welkom! We hebben weer genoten van de lekkere hapjes! Omdat Marc ziek was heeft Ineke hem uitstekend vervangen bij het geven van een welkomstwoordje. Ze heeft dat prima gedaan!
Diane, onze ergotherapeute, zet zich in voor het project 'Fietsplezier voor iedereen'. Jullie kunnen allemaal balpennen kopen zodat wij elektrische rolstoelfietsen kunnen aankopen. Op de site www.fietspleziervooriedereen.be kunnen jullie bloggertjes meer info vinden. Steunen is de boodschap!

Op donderdag hebben we in TNW steengrill gedaan: Rebecca, Ineke en Dorien zorgden voor heel wat lekkers. Samen hebben we de groentjes klaargemaakt en 'showcooking' van Ineke kon beginnen.
Vandaag kookte chef Philip samen met de deelnemers een lekkere visschotel met groentjes en tagliatelli.
Sigrid is op wintervakantie vertrokken, we wensen haar veel snowboardplezier en dat ze zonder breuken mag terugkeren! Zij heeft nog niet genoeg sneeuw gehad blijkbaar :)

Geen opmerkingen: