maandag 24 januari 2011

De groep die op woensdag in het dagcentrum is wou graag nog eens op cafe gaan. Ze zijn naar een mooie zaak geweest in Kermt waar we telkens weer super vriendelijk behandeld worden. De naam van deze zaak is "The Square".

Britt heeft haar laatste week stage gedaan. Zoals jullie misschien al weten leek Britt ontzetend hard op Joke. Nu moeten we niet alleen Joke missen maar ook Britt.
Op woensdag ging het groepje dat dan in TNW blijft, bowlingen. De zaak van de Bowling krijgt nieuwe eigenaars en was dus gesloten. Daarom besloten ze om naar de Carrefour te gaan. Hier hebben ze niet alleen gewinkeld maar ook gegeten.
Philip en Vivianne zijn Alex en Pieter tegengekomen, die al enkele uren op zoek waren naar een radio. Toch was het vreemd dat er een pintje voor Alexs neus stond.

Ook op woensdag kregen we hoogbezoek van Marc. Hij kwam kijken of hij hier iets te eten kon vinden.

En Rebecca heeft dan eindelijk haar rijbewijs. Maar eigenlijk ook niet helemaal. Nadat mist en sneeuw roet in het eten gooide is het nu de administratieve papiermolen van de stad die de pret bederft. MAAR vandaag kan Rebecca eindelijk haar nieuwe elecktronische rijbewijs gaan halen. JOEPIE
Een dikke proficiat.

De groep van filosofie is vandaag op bezoek geweest in de lagere school naast het dagcentrum. Hier hebben de kinderen kennis kunnen maken met personen met een handicap. Ook willen we Tine graag bedanken voor de technische ondersteuning.

1 opmerking:

Tine zei

Wat ziet de blog er vrolijk en lente achtig uit! En wat een schoon viskes,...
Graag gedaan die ondersteuning in de school! Maar technisch???
Zijn de oprijleggers ondertussen al terecht? We hebben ze snel weer nodig.
Groetjes!