maandag 7 februari 2011

Hier zijn we weer,

Vandaag is de filosofie groep op bezoek gegaan bij de klas van meester Hans. De leerlingen waren heel enthousiast om ons te leren kennen.

Vorige week woensdag is er een groepje naar Thomas geweest. Wat een prachtige winkel, Lut kon niet aan de verleiding weerstaan om mooie bloemen te kopen.


Donderdag zijn Karen, Jos, David en Christel naar een toneelvoorstelling geweest in het Cultureel Centrum van Hasselt. De voorstelling ging over de Gelaarsde kat.


Enkele laatstejaarsstudenten van Sint-Gerardus zijn in ons dagcentrum een kijkje komen nemen. We hopen dat ze het fijn hebben gevonden.

Net zoals vorige week zijn er weer enkele deelnemers met studenten van de phl Boccia gaan spelen. Ook deze week is Jaime er weer bij. Dit is toch wel belangrijk omdat hij de enige echte boccia speler is in ons midden. Hierdoor weet hij natuurlijk als de beste hoe het spel wordt gespeeld.





Zo dat was het weer voor deze week.

1 opmerking:

Tine zei

Hej bloggers,
op de website van de lagere school staat een klein berichtje over ons schoolbezoek in de eerste klas. En als je bij de foto's gaat kijken is er een mapje van elkon in klas 6a en van elkon in klas 6b. Misschien kunnen jullie eens gaan kijken?
Groetjes!
Tine