maandag 28 februari 2011

Hallo allemaal,
De ziektekiemen hebben hoogtij gevierd op Elkon. Niet alleen de deelnemers hadden last van de bacteriƫn, ook het personeel bleef niet gespaard. Daarom hebben we de helft van de week moeten doorbrengen zonder het gezelschap van Annick en Jos.

Onze stagaire Jasmien heeft vorige week haar laatste stagedagen hier doorgebracht. Vrijdag hebben we met zen allen afscheid van haar genomen.

Vrijdag hebben we lekker gesmuld van de verjaardagstaarten van de jarigen van januari en februari. Nog een Gelukkige verjaardag aan Sandra, Kim, Natalie, Hilde, Ingrid, Sofie en Cecile.


Dat een bus af en toe dorst heeft is normaal, maar toen Rebecca ging tanken was ze iets te hevig en had ze opeens het klepje van de benzinetank in haar handen. Doordat Annick ziek is geweest wist ze van niets. Toen zij op haar beurt ging tanken, verschoot ze zich een bult, het klepje was verdwenen.

Zaterdag werd Marc verrast met een feestje voor zijn 50ste verjaardag (die er binnenkort aankomt). Onze collega Rob leek ons tot nu een stille serieuze man. Maar schijn bedriegt. Hij heeft een one man show opgevoerd waarmee hij heel de zaal stil kreeg.

Vandaag houden het muziek groepje en de bewegingsgroep een reuze quiz. Ze hebben hier enkele weken aan voorbereid en gaan nu elkaars kennis testen. Wie wordt de grote winnaar van de Elkon quiz? Dat weten we jullie volgende week te vertellen.

Ps: We vinden het altijd leuk om een berichtje te krijgen op ons Blog. Dus als je dit leest laat je maar een boodschap na.

groetjes,

1 opmerking:

Dorien zei

Dag Bloggertjes!
Fijn om te lezen dat daar alles nog goed gaat! De ziektekiemen zijn hier in huis ook weelderig aanwezig, helaas :) jullie zijn dus zeker niet de enigen!
Ik ben benieuwd of ze het antwoord weten op de hobby-vraag van de (ex)stagiaires, houd me op de hoogte!
Liefs & veel groetjes aan iedereen!