maandag 21 februari 2011

onze week!

hoi-piep-ploi lezers! Vorige week hebben we weer vanalles meegemaakt.

Op woensdag mochten we in het TNW proeven van de speculoos met amandelcake van Helen. Ze bakte de cake met de gasten van het TNW. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het een speculooscake met wat amandelsmaak was. Helen wou echter geen amandellikeur gebruiken, en gebruikte in de plaats amandelextracten. Ze gebruikte dit in dezelfde maten als de amandellikeur, waardoor de hele cake naar amandel proefde. We gingen met de rolwagens wandelen in het bos. Doordat het de avond voordien stevig geregend had, lag er veel modder in het bos. Hierdoor kwamen Martine en Frank vast te zitten in de modder. Zij werden goed geholpen door de begeleiders om uit de modder te geraken.

Ook op woensdag gingen Steven, Geert en Katrien bowlen in de health city in Diepenbeek, samen met Filip. Geert won de partij nadat hij lang achtervolgde op Katrien. Zij gaf de zegen nipt uit handen in het laatste spelletje, waardoor Geert de terechte winnaar werd. Steven deed ook goed zijn best en werd bekroond met een 3de plaats.

Op donderdag werd er in het dagcentrum pizza gebakken tijdens de kookactiviteit. Iedereen die meedeed aan de activiteit, deed goed zijn best om de ingrediƫnten goed voor te bereiden. Dit bracht twee overheerlijke pizza's tot resultaat!

Zo beste lezers, dat was het dan weer!! Op naar een nieuwe week met nieuwe avonturen!!!

Geen opmerkingen: