maandag 23 mei 2011

hallo bloggertjes,
Maandag zijn er 50 kinderen van de lagere school naar de woonvorm gekomen. De kinderen werden in 4 groepen verdeeld. Ze werden elk begeleid door deelnemers van ons. De kinderen namen deel aan een rolstoelparcours, ze moesten eten proeven en voelen aan dingen die in een doos zaten(Dit om te ervaren hoe gemixt eten proeft of te ervaren hoe het is om niets te zien maar te moeten voelen.) en er was ook een quiz. De groep die won die kreeg een cadeautje. Woensdag zijn we gaan bowlen. Jos heeft hierbij gewonnen. Toen we vertrokken kregen we plots telefoon dat we Viviane zouden zijn vergeten terwijl we haar wel bij hadden.
Er is ook nog een fijn nieuwtje. Katrien is tante geworden. Haar nichtje Luna is in Australiƫ geboren. We mogen wel geen foto's van het kindje publiceren, maar misschien wel van de tante? Maar nu gaan we stoppen, want we kunnen ons niet meer concentreren omdat de muziekgroep van hierlangs zo doof is als een kwakkel.
Wie weet trouwens wel dier doof is zodat we geen namen meer moeten verzinnen.
groetjes en tot volgende week.

3 opmerkingen:

Tine zei

Hej elkon bloggers,... wie is er daar tegenwoordig fotograaf van dienst? Ik vind het leuk om jullie berichtjes te lezen, maar ik mis er mooie foto's bij... Vb van die 50 kinderen op bezoek? Of van Jos bij het bowlen? Of Jaime superblij dat Genk kampioen is? Of van de zingende muziekgroep?
Groetjes!
Tine

Dagcentrum Elkon zei

Hoi Tine,

We hadden het fototoestel echt wel bij hoor. Maar het helpt natuurlijk ook als we er af en toe een foto mee trekken. Maar geef toe 50 kinderen is echt wel veel en er had er zich eentje zelfs verwond. Niet erg maar het moest toch even ontsmet worden.

En Rebecca is ook nog op bezoek geweest. Dus het werd gewoon nog drukker. Ze wou ooko graag een rondleiding in TNW,.

Ik denk dat ze vergeten is hoe het er daar uit ziet.

groetjes,

Rebecca zei

Haha ja idd was totaal vergeten hoe het eruit zag maar ik moet zeggen Sigrid heeft dat vol overgave gedaan :D. En als je nu dat fototoestel aan mij had gegeven kon ik foto's trekken maarjah :p:p