maandag 20 juni 2011

Het schooljaar loopt op zijn einde en daarmee ook ons werkjaar.We hebben ook al onze vakantiewerking voorgesteld aan de ouders en familieleden.Dit onder het genot van ,zowel zelfgemaakte als gekochte nagerechten.

Jos was op vakantie tijdens deze dag dus aan het bezoek van zijn vader heeft hij niet veel gehad. Misschien je familie even vertellen als je op vakantie gaat.Voor Jos is dit niet zo abnormaal want hij had ook meer dan één vakantie gelijktijdig geboekt. Spijtig dat je niet op twee plaatsen tegelijk kan zijn.

De vakantiewerking ziet er vrij goed uit. We werken deze keer rond beroemde personen. Zo hebben we bijvoorbeeld Paris Hilton op bezoek maar ook Xavier Waterslaegers komt langs om met ons een dagmenu te gaat eten.En als dan de weergoden ons een beetje gunstig gezind zijn moet dit een fijne zomer worden.

Ondertussen zijn er ook weer enkele stagiaires, die ons verlaten hebben,Jill,Dominique.Een aparte vermelding voor Pembey die ons een heel jaar heeft gesteund. Nog iets meer dan een week en dan hebben we geen enkele stagiare meer.
Aan alle stagiaires van dit schooljaar nog maar eens hartelijk bedankt.

Dan is er ook nog Sarah die herstellend is en die we vlug hopen terug te zien.
Hoe zou het dan nog met Tine zijn, die is in blijde verwachting, ja ja nog steeds in blijde verwachting. Allez, Tine begin nu maar te puffen en te hijgen, Pluk moet er uit.
Joke is eind vorige week door haar knie gezakt. Hier heeft iedereen zijn hart vastge houden. Zou ze kunnen komen werken. Na een spannend weekend blijkt dan toch dat we op haar kunnen rekenen .Iedereen hier erg blij natuurlijk.

Geen opmerkingen: