dinsdag 26 juli 2011

Glitter en Glamour met Paris Hilton

Maandagochtend zijn we gestart met een lekkere brunch. Dat hoort zo in de rijkere kringen waarin wij vertoeven.
Sigrid de dienstmeid van deze week(er waren er nog meer, Annick,Helen,Consolée,Joke en Ela)is naar de winkel geweest en had het koud zweet (zegt ze zelf)over het feit of ze wel genoeg eten zou hebben. Maar er was echt wel meer dan voldoende.
Ook Ela heeft een heel winkelavontuur beleefd, per ongeluk nam ze een karretje van iemand anders mee in de winkel.Na een tijdje merkt ze haar vergissing en zoekt naar haar eigen kar waarin ook haar handtas ligt. Deze kar was nergens te bespeuren. Dan gaat ze naar het onthaal om haar kar te laten afroepen. Wanneer ze terug gaat naar het karretje dat ze per vergissing had meegenomen blijkt ook dit weg te zijn.
Ten einde zoekt Ela dan maar alle rayons af en na een hele tijd vind ze dan toch haar eigen karretje terug met daarin (nog steeds) haar handtas.Eind goed,al goed!

Zoals het hoort in de drukke agenda van Paris, stond ook bij ons een fotoshoot genoteerd. Op het resultaat hiervan mag je zeker reageren met de nodige oh's en ah's.Want de foto's zijn subliem.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha, Ela toch! Echt een voorbeeld van Elkon-verstrooidheid!

Anoniem zei

En ja: FOTO'S! Joepie!
Wat een glamour babes en mannen,... Mooi mooi, goed bezig daar!