maandag 5 december 2011

Deze voormiddag is er weer een groepje studenten van STEP op bezoek geweest. De filosofiegroep heeft hen ontvangen in de woonvorm en heeft hen heel wat kunnen leren over ons leven met een handicap. Ze waren vooral onder de indruk van de vele hulpmiddelen en aanpassingen. We vinden het nu eenmaal heel belangrijk om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen.

We zijn hier omsingeld door muziek: aan de ene kant Philip zijn muziekgroep. (die voor een keer eens goede muziek aan het spelen zijn)
En aan de andere kant de bewegingsgroep die aan het dansen zijn op het vliegerlied (http://www.youtube.com/watch?v=s0MWtolLXQ8) en Tsoe tsjoe wa (http://www.youtube.com/watch?v=XveIiC22DYI) en the pizzahut (http://www.youtube.com/watch?v=hJpzL5oOChk) . We moeten toegeven: ze doen dat heel enthousiast!

Tine is weer gestart na meer dan een jaar zwangerschaps en bevallingsverlof. Ze heeft wel veel zin om er weer in te vliegen, maar ze mist haar zoontje toch wel.
Een eerste goede actie van Tine was het terugvinden van de verloren lader van het fototoestel. DUS: vanaf volgende week weer foto's op deze blog!!!
Tot volgende week!

Geen opmerkingen: