maandag 19 december 2011

De laatste week van het jaar!

Dag lieve bloglezers!

Woensdag zijn wij van het Dagcentrum met z'n allen naar Thomas & co geweest! Hierdoor kon iedereen zijn mama, papa, vriend of vriendin nog eens letterlijk in de bloemetjes zetten!
Helaas moesten we afgelopen vrijdag afscheid nemen van Kristien, maar haar zien we woensdag al weer terug op het Kerstfeestje.

Katrien heeft besloten om niet meer door het leven te gaan als een molletje, maar door haar nieuwe handorthese besluit ze om de rol van pinguin op zich te nemen in Surf's Up!



Het kookgroepje van Annick heeft sedert 3 maanden een nieuwe kok erbij, namelijk Katrien (Dezelfde als hierboven!)! Vandaag hebben zij hete bliksem gemaakt. Maar omdat Annick afwisseling wou heeft ze er vijgenconfituur bij gedaan, wat op zich al vrij zoet is...
Toen ze dit liet proeven aan de koks, reageerde Katrien dat er nog wat suiker bij moest.
Met als resultaat... Jawel.. Mierzoete hetebliksem!

Vrijdag heeft De Meidoorn weer een hoop volk over de vloer gehad! Zelfs het slechte weer kon de mensen niet tegenhouden om een bezoekje te brengen aan de kerstmarkt.
De worstenbroodjes en pannekoeken waren ook zeker een must!
De citroenjenever die Nena gemaakt heeft was helemaal op... Dank u Nena! *hik*

Miloe komt vandaag net op tijd binnen om de woordenstroom van Annick netjes te ordenen in een mooie blog, hoezee!!

Na het afscheid van Kristien, mogen we vandaag al een nieuwe stagiaire verwelkomen. Hopelijk vindt Lize snel haar draai hier in het Dagcentrum!

Een afscheid wat ons minder zwaar valt, is dat van de computers die we nu gebruiken. We krijgen namelijk deze week TIEN nieuwe computers die wij mogen gebruiken in het nieuwe jaar! DANK U WEL!

Wij wensen u allemaal een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
Tot volgend jaar

Geen opmerkingen: