maandag 9 januari 2012

Wat mensen wensen !

Wij wensen iedereen een heel erg gelukkig nieuwjaar!
We hebben dit jaar rustig ingezet. Dit kwam ook wel omdat er niet zoveel mensen waren die eerste week. Verschillende mensen hebben er nog enkele dagen verlof aangeplakt.
In het bureautje van Marc was het binnen geregend. Niets nieuws, maar we zeggen het hier toch even in de hoop dat iemand er eindelijk iets aan doet.
Terwijl ze in het dagcentrum buzz (quiz playstation2)speelden, trachtte ze in het TNW naar de film te kijken.Wat niet zo eenvoudig bleek.We hebben dit plan dan maar laten varen en zijn iets gaan drinken.
De dag daarna hebben we allemaal naar 'Hasta la vista 'gekeken.Katrien vond het fantastisch dat die jongen in de film nooit zijn batterijen moest opladen.Ze vond dat deze ook vrij mondig waren, mondiger dan in het echte leven.Het personeel vond het vooral opvallend dat de rolwagens nooit moesten worden vastgemaakt.Dat systeem willen wij hier ook.
Maar we zijn het er allemaal over eens dat het een goede film was.
Het jaar is niet voor iedereen goed begonnen. Ingrid heeft een auto-ongeluk gehad. Ze heeft er kneuzingen aan over gehouden en is nu al een weekje thuis om te bekomen. We wensen haar veel beterschap.

Geen opmerkingen: