maandag 30 januari 2012

staking en eerste sneeuw

Vanuit onze slaapogen zag de wereld er vanmorgen maar wittekes uit. Nadat we eens goed in onze ogen hadden gewreven zagen we dat het sneeuw was. Een mooi zicht dat wel, maar toch niet zo leuk om er met de rolwagens door te rijden.En de bijhorende temperatuur mocht best wel wat hoger.
Woensdag is de groep van het tnw gaan bowlen. De winnares van de dag "Hilde" Het was een gezellig onderonsje tot dat in de namiddag Sigrid,Milou,David,Karen en Stijn hun intrede deden. We hebben hun aanwezigheid gehoord, gezien en gevoeld.Het was de laatste dag van Milou. We wensen haar veel succes. Hopelijk spring je nog eens binnen.

Op vrijdagnamiddag is er de nieuwjaarsreceptie geweest. In de voormiddag hebben we hapjes gemaakt en de zaal klaar gezet. Onze lekkere hapjes hebben we bij de lekkere en ook nog eens supermooi-ogende hapjes van Kim gezet(Waarvoor dank ,Kim). Het geheel vormde een lust voor het oog en voor de mond.
De foto's van het voorbije jaar hebben we de mensen niet kunnen laten zien. Doordat de computer net op dat moment dienst weigerde.
De lezers van de nieuwjaarsbrief hebben dit ook weer goed gedaan. Al was een microfoon af en toe toch wel nuttig geweest.Bedankt hiervoor aan Karen,Jaime,Jan,Steven.
En wat we van de nieuwe zorgdirecteur leerde was "dat de mannen het geld moesten binnen halen en dat zij het zou opmaken voor ons allemaal". Wij staan daar zeker achter.

Geen opmerkingen: