maandag 6 februari 2012

En wij dachten dat er vorige week al sneeuw was,... Deze week weten we pas ècht wat sneeuw is. Vrijdag namiddag is het écht beginnen sneeuwen. Katrien en Lut kwamen in de meidoorn aan gelijk echte sneeuwmannekes. En ze werden uitgelachen ipv dat ze snel in droge kleren geholpen werden.
Een aantal deelnemers konden dit weekend niet naar huis gaan owv de sneeuw.
Diane, Hilde, Annick en Sofie gingen nèt die vrijdag op bijscholing in Antwerpen. Dat zullen ze niet snel vergeten want ookal waren ze om 16u vertrokken, ze waren pas om 23u terug thuis.
Na Milou, had ook Anke haar laatste dag stage. En wel net op haar verjaardag! Ze had iedereen super verwent: alle deelnemers kregen een kaartje met een gelukspoppetje, de begeleiding een kommetje met pralinekes en dan had ze ook nog eens 4 soorten koekjes zelf gebakken. Ze was al geslaagd op haar stage, maar anders hadden we haar nog wel wat extra punten gegeven voor zoveel lekkers.
Anke, nog heel veel succes in je loopbaan en met je huisje. Wie weet tot ziens!

Een vliegende reporter uit Selko-Art meldt dat ze daar binnenkort ander werk gaan bij krijgen omdat de bestellingen niet meer zo vlot lopen. Het nieuwe werk bestaat uit etiketjes plakken. Ze kijken er wel naar uit, want zitten te duimen draaien is niks voor hen.

Voormiddag en nu en volgende week gaat er telkens een groepje van deelnemers sporten met de studenten kiné van de PHL. Het is naar het schijnt wel de moeite: er worden bewegingsspelletjes gedaan en een spel boccia.

Vrijdag namiddag hebben we geluisterd naar de "absurde top 15" van de radiogroep. Er werden liedjes gezocht die toepasselijk waren bij een deelnemer of begeleider.
Vb "opzij opzij opzij" voor Monja en Caroline, omdat ze wel eens in de weg kunnen zitten midden in een deuropening.
"Hopeloos" voor Marc
"zo mooi, zo blond en zo alleen" voor Helen
"eerbied voor je grijze haren" voor Cecile en Philip
Er komt misschien nog wel eens een vervolg voor diegenen die er nu nog niet bij waren.
Het was in elk geval al een gezellige en hilarische namiddag!

Vandaag werden we hier allemaal gek van de telefoon. Elke 5 minuten kregen we telefoon van een raar nummer en als we opnamen hoorden we alleen maar gepiep. Na een halve dag ergernis heeft Patrick van Borgloon het raadsel opgelost en zijn wij verlost van het irritante gerinkel.

Onze Sigrid is getrouwd! De begeleiding is naar het trouwfeest mogen gaan. Ze zag er heel mooi uit met super hoge hakken.

Geen opmerkingen: