maandag 23 april 2012

En vorige week donderdag was er een verrassing: nog een stagiaire er bij! Shani komt 4 donderdagen stage doen bij ons. Welkom! Vorige week is er een groepje naar een toneelvoorstelling geweest: "De brooddoos" van Bronks. We kunnen jullie voorlopig niet laten weten hoe het was, onze reporter ter plaatse komt later met een artikel.
Als woensdag uitstapje zijn we iets gaan drinken in de Square in Kermt. De mensen daar zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam, de deuren zwaaien al voor ons open als we nog maar komen aangewandeld vanaf de parking, en de stoelen worden dadelijk aan de kant geschoven. We hadden er een gezellige babbel.
De schildergroep is vorige week dinsdag de hele dag op stap geweest. Ze zijn schildermateriaal gaan kopen in Hasselt en gaan uit eten. Mia trakteerde op een drankje voor haar verjaardag. Proficiat Mia, en dankjewel voor al je hulp in het atelier! De bakgroep wou dinsdag prachtige cake-pops maken, maar dit was mislukt. Plan was om dan woensdag een nieuwe poging te wagen,... maar ook toen was het mislukt. Wij concluderen dat het recept van Wim Balieux niet deugt. We hebben veel gekliederd. In de Meidoorn zijn Pieter en Karen met Frank, Edwin en David naar de degradatie wedstrijd tussen Sint-Truiden en Westerlo geweest. Het was niet echt een spannende wedstrijd, Sint-Truiden is met 1-4 verloren. Maar voor de wedstrijd zijn de heren nog gaan uit eten, en hebben ze de training mogen meevolgen. Dus het was toch zeker een geslaagd uitstapje!

2 opmerkingen:

Annelies zei

Wat leuk om deze foto's op de blog te zien, iedereen staat er goed op :D Ik vond het heel fijn en gezellig met jullie in de square!

Annelies

Nathalie zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.