maandag 16 april 2012

Vrolijk Pasen allemaal!
We hebben 2 leuke paasweken achter de rug. We hebben paaseieren geraapt in de Meidoorn. En daarna ook paaseieren verstopt voor de begeleiding die daar de late moesten werken.
Er was ook een Paasbrunch met (vloeibare, maar toch lekkere) aardappelgratin, lekkere soep, en een heerlijk slaatje van de kokkin.
We hebben gegeten op mooie, zelfgemaakte placematjes.




Deze week worden we in het dagcentrum overspoeld door stagiaires. Katrien en Nathalie waren er al. Shiela is 2 weken geleden begonnen. Zij blijven nog een tijdje bij ons. En vandaag zijn Luk, Emilie en Annelies begonnen voor een korte stage van 3 weken. Iedereen welkom hier, maar het wordt soms wel erg krap als we middagpauze hebben,...
Glenn, (oftewel Sven, Benny, Dingske, Gwen, Bruno,...) is klaar met zijn stage. We wensen hem nog veel succes verder!!!

Er is hier in het dagcentrum veel creativiteit. Kijk maar eens naar de mooie cupcakejes van het bakgroepje. (koke met moreauxke) En naar de kunstzinnige schilderijen uit het schilderatelier. En ook het crea atelier heeft een mooi vakantieschilderij gemaakt.







Helen heeft een woelige droom gehad. Ze viel er zelfs van uit haar bed. Ze droomde dat ze voor school een taak moest maken waarbij ze Alex zelfstandig moest leren winkelen,... in het TURKS!

Vandaag waren Marc en Joke nog eens op bezoek. Fijn om hen nog eens te zien.

Annick is haar bril kwijt. Da's voor ons handig, want nu kunnen we van haar schrijven wat we willen, ze kan het toch niet lezen!

Geen opmerkingen: