dinsdag 24 juli 2012

derde week vakantiewerking

We bezochten met een groepje het bedrijf van Jan van Diest. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van medisch materiaal bv. pillendoosjes, druppeltellers. We kregen een interessante rondleiding en achteraf werden we verwend met lekkers. Jan & co, alvast bedankt voor de fijne rondleiding en aangename verwennerij. 'De kroezelenvlaai' viel erg in de smaak!

De bakploeg maakte een heerlijke appelcake met gember en kaneel. Lekker, echt lekker.


We zijn ook zeer goed in het genieten van wat de dag ons brengt. Op woensdag was het vrij mooi weer en genoten de 'TNW'ers'van een heerlijk terasje.

In het dagcentrum hielden we een kwis over de jaren stillekes. Zo weten we nu dat een koffiezetapparaat uitgevonden is in de jaren 1960.

Op donderdag was het opnieuw tijd om enkelen eens goed te verwennen. In TNW was het de hele dag ontspanning met maskers, massage, voetbadjes en nog veel meer. In het dagcentrum deden we ontspanningsoefeningen die veel weg hadden van yoga. Voormiddag oefende de schildersploeg om mooie schilderijen te maken met de mandala (schijf waardoor je ronde tekeningen krijgt).

Op vrijdag legden enkelen een behendigheidsparcour af.

2 opmerkingen:

Tine zei

Dat ziet er allemaal zeer plezant uit. Hmmm,... en tóch heb ik nog niet echt zin om terug te komen. Zo'n tropische temperaturen in mijn tuin, een zandbak en zwembadje: meer hebben Warre en ik niet nodig!

Anoniem zei

massages en voetbadjes???!!! Zonder MIJ!!!??? jullie durven nog al!!! *knipoog*. Nathalie