dinsdag 25 februari 2014

De eerste lentedag

Vorige week vrijdag hebben we afscheid genomen van Kaat. We wensen haar veel geluk met haar studies.
Ondertussen hebben we Cynthia verwelkomd in ons dagcentrum. En ze startte nog wel op haar verjaardag! En ze had quality street lekkers bij. Wij vinden haar stage nu al geslaagd.

Annemie schrok vorige week heftig van een knal. Wij maar zoeken van waar  dat geluid  kwam. Het waren niet de ballonnetjes, het was ook geen vliegtuig dat door de geluidsmuur vloog.
 Het geluid kwam van onder Annemie vandaan. En , neen, het is niet dat wat je denkt. Het was de band van Annemie's rolwagen die gesprongen was. de nieuwe bandjes werden al gauw geleverd ,maar op het verkeerde adres.

Het culi-atelier had maandag lekkere Amerikaanse hamburgers gemaakt. Om duimen en vingers af te likken. Tip voor volgende keer! Denk eraan dat we deelnemers hebben met een klein mondje voor hen is het beter  de dikte van de hamburgers te beperken tot 0.5cm.
WIE WEET OVER WIE WE HET HIER HEBBEN MAAKT KANS OP EEN GRATIS CITROENJENEVERTJE OP DE OPEN DEUR DAG.Laat een reactie achter op de blog.

De andere groep van de voormiddag die nog geen naam heeft. Heeft een ganzenbord spel gedaan, met als onderwerp Lummen, Tongeren en Maaseik. Deze steden hadden ze al eerder besproken, vandaar. Ook de frangipannetaart en de zandkoeken die ze bakten hadden een link met die steden.

Gisteren de eerste lentedag. We hebben buiten leuke aktiviteiten gedaan.
 Philip had een vrij  moeilijk rolstoelparcours uitgezet ( volgens hem dan toch) volgens de deelnemers mocht het best nog moeilijker zijn.


In  een andere groep moest  proberen met zijn allen de bal te laten balanceren op een grote doek.
Daarna volgde nog een voetbalmatch, met de grote bal.


Geen opmerkingen: