maandag 29 november 2010

Alweer een nieuw gezicht!

Vandaag is Sigrid begonnen aan haar eerste werkdag. Zij zal Tine vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Sommigen herkennen haar van haar stage. We wensen haar alvast veel succes hier bij Elkon!
Deze voormiddag is een kleine groep van STEP nog eens op bezoek geweest tijdens het filosofie-atelier. Wij gaan soms ook naar scholen. Zij kunnen dan kennis maken met ons en wij stellen ook vragen aan hen. Nu kwamen zij kijken hoe wij wonen met een rondleiding in het gebouw en ze maakten kennis met onze werking, bijvoorbeeld hoe de liften werken. Ook mochten ze eens echt ervaren hoe het is om onze rolstoel te besturen.
Vorige week trakteerde Christel voor haar verjaardag met veel lekkers.
Samen met Ela zijn Edwin, Stijn, Karen en David op woensdag naar het Aldenhof gewandeld om iets lekkers te drinken. Een groepje van TNW, Katrien, Caroline en Geert, ging bowlen met Philip en Astrid.
Op het menu van de koks stond deze week Sarah's stoofvlees en spaghetti van Dorien, we hebben lekker gesmuld. Donderdag heeft een groepje zélf pizza gebakken en lekkere fruitsmoothies gemaakt.
Onze mede-blogger Jos is op vakantie vertrokken naar Zandhoven, we wensen hem een fijn verlof toe! Frank is terug van weggeweest, net als Steven.
Ondertussen is de winter in het land: de eerste sneeuwvlokjes dwarrelen neer op Elkon.

Geen opmerkingen: