maandag 22 november 2010

Alweer een week voorbij gevlogen!

Even denken wat we allemaal te vertellen hebben...
Op woensdag ging het groepje van TNW naar de stad Hasselt. Hier gingen we even winkelen, net lang genoeg zodat Annemie en Hilde weer iets nieuws hebben: bloesjes en een mooie sjaal. De mannen, Geert, Alex en Jos, hadden hier niet zo'n zin in en wachtten de dames op, samen met Philip, om lekker te gaan uit eten. In het Theatercafé werd heel wat lekkers gegeten: van lasagne tot omelet, spaghetti en filet américain. Katrien, Hilde, Alex, Geert, Viviane, Carolien en de begeleiders aten hun buikjes rond. Hilde at zelfs zoveel dat haar korset iets te vast werd! :)

De koks waren ook weer van de partij met een ovenschotel à la Philip en knackworstjes à la Annick. Het heeft weer gesmaakt!
Het weekend werd gestart met het geweldige Vliegerlied en zo zette iedereen met een lach op het gezicht het weekend in!

De herfst is voelbaar in het land, het wordt toch maar frisjes en binnenkort vallen misschien de eerste sneeuwvlokjes!
Vandaag zijn enkele leerlingen van Step te Zonhoven op bezoek geweest tijdens het filosofie-atelier van Rebecca. Jos, Alex, Hilde, Stijn en Edwin vertelden over wat we allemaal doen bij Elkon. Ook kregen ze een rondleiding en maakten ze kennis met onze hulpmiddelen zoals de aangepaste muis, het toetsenbord, de hulp bij het drinken,... Tine is vandaag speciaal naar ons gekomen om dit samen te kunnen doen. Dankjewel daarvoor!
Tot de volgende keer!

Nog een paar mooie foto's van ons etentje door fotografe van dienst: Carolien!




Geen opmerkingen: