maandag 8 november 2010

Dinsdagnamiddag hebben we gekiend.Het was best gezellig!
Woensdagnamiddag hebben ze in het dagcentrum foto's gekeken. Iedereen of toch redelijk veel mensen hadden hun eigen fotoalbum meegebracht. Het was erg leuk om Edwin als jong knaapje terug te zien. Ook Stefan zijn kinderfoto's waren de moeite waard.Deze woensdag gaan ze ook de anderen hun fotoalbums uitpluizen.
Woensdag zijn Geert en Jos weggeweest met twee mensen van hun verpleging. Ze hadden ook een pracht van een hond bij. Ze zouden samen naar het Aldenhof gaan, maar deze café was gesloten ,dan zijn ze maar richting het dorp getrokken (de café).
Vrijdagnamiddag heeft Inneke verteld over haar reis naar India, dit was al lang gepland maar dikwijls uitgesteld.
Onze Guy zijn computer is eindelijk gemaakt, dus hij kan weer zelf aan het werk en hoeft niet meer toe te kijken. Nu maar hopen dat de pc niet meer valt.
Vandaag is er weer een nieuwe stagiaire begonnen , we hopen dat Britt zich hier vlug thuis gaat voelen.
Eric is op zoek naar iets,een programma, een spel of... om te doen op zijn pc (iets om zijn tanden in te zetten zo zegt hij). Dus Tine, moest je per geluk op iets leuks uitkomen laat het ons weten.Je moet niet te hard nadenken hierover , want Jos zegt net dat dat voor de ergo is.

3 opmerkingen:

jaime zei

maar kan tine goed na denken want ze vraagt of vroeg soms of meestal aan mij wat ze nog allemaal moet doen of nog moet hebben :) :d ;) :p

Anoniem zei

Tine kan heel goed nadenken! En als ze een idee heeft voor Erik, laat ze het zeker weten! (maar het moet rollercoaster tycoon kunnen vervangen, dus dat is een hele uitdaging!)

jaime zei

die anoniem is tine zelf want je moet maar naar de datum en uur kijken want bij de vorige verslag staat tine haar naam wel op maar van datum en uur staat dit er op 9 november 2010 03:10 :) :d ;) :p