maandag 25 oktober 2010

Vorige week zijn we weer sportief geweest: Ingrid, Geert en Mieke zijn gaan zwemmen samen met Astrid, Walter en Filip. Ook zijn Monja, Rudy, Jaime, Kim en Mieke gaan bowlen samen met Ela en Dorien waarbij Monja de winnares was! Het paardrijden viel ook opnieuw in de smaak. Ook hadden we veel plezier bij de beweging met Helen & Rebecca en Ela. Het vliegerlied zorgde voor heel wat spierpijn! (als je het zelf eens wil proberen: http://www.youtube.com/watch?v=Mxhr6oOPnh8)
Jos ging shoppen met zijn IB en kwam zelfs terug met twéé jassen. De meiden, Ingrid, Monja, Mieke, Kim en Caroline gingen op hun beurt samen met Annick en Sarah deze voormiddag op shopjacht in de Carrefour. Ze sloten de dag af met fijn te gaan uit eten. Een ander groepje kookte een lekker wokgerecht. Deze keer was chef Helen van de partij aangezien Filip panne had met de auto bij het inkopen van de ingrediëntjes: er kwam rook uit zijn auto! Het heeft toch gesmaakt!
Marc hebben we al een paar daagjes niet gezien, hopelijk duikt hij snel weer op!
Annick liet ons weten dat Nathalie ons vrijdag misschien komt opzoeken, we kijken er al naar uit! Dan gaan we ook lekkere taart eten om de jarigen van oktober te vieren, mmmmmm! Ineke en het feestcomité hebben alvast gezorgd voor leuke cadeautjes.

7 opmerkingen:

Rebecca zei

Enn ik vlieg vlieg vlieg als een vlieger... ben zo sterk sterk sterk ... :D. Ja de tekst dat is al iets moeilijker maar de bewegingen zijn zeker en vast gekend:D!

jaime zei

dit is de juiste link: http://www.youtube.com/watch?v=s0MWtolLXQ8&feature=related

jaime zei

:) ;) :d :p dit ben ik vergeten er bij te zetten

Tine zei

Ik kom ook vrijdag, en ik eet taart voor twee!

jaime zei

of drie, vier ...... :) ;) :d :p

Rebecca zei

Ja voor drie Tine:d. wie weet:D

Tine zei

Het is er maar ééntje. Om te beginnen is dat toch wel genoeg... :)