maandag 17 september 2012

Croiss(AN)ts in alle kleuren en prins Philippe.

Vorige week was de eerste stageweek voor sommige onder ons. Zo was het de eerste week voor
Philippe, 1ste jaar student orthopedagogie van het VSPW. Als Filip nog veel gaat helpen bij het toiletmoment gaat dat ten goede zijn voor zijn weegschaal. Die gaat hij op het einde van stage en schooljaar niet meer nodig hebben.Want daar gaat geen kilo meer op staan omdat hij geen zin meer had om te eten tijdens zijn pauze.

Katrien en Lut hadden ook een leuke plaagweek achter rug. Ze hadden Sigrid verwelkomt in de TNW en haar wijsgemaakt dat als men daar begint met werken ze lekkere koffiekoeken en croissants moest meenemen. Nu moeten we  haar nog wijsmaken dat ze dat ook moet langsbrengen in het dagcentrum ter afscheid. Dus Katrien en Lut hebben nog wat leugentjes op bestwil nodig om hierin te slagen. Nu het mag ook wat anders lekkers zijn zoals pralines of andere calorierijke bommen.



Philippe na een Toilet moment

 
Breng ook zeker eentje mee met chocolade voor Philippe anders staat zijn weegschaal te snel op 0.

Nu zijn er naamproblemen op de werkvloer.
Zo zijn er nu vier Annen. Zo hebben we dus alle versies An, Ann, Anne? verwarring alom dus moeten ze allemaal maar luisteren en komen als we hun nodig hebben. Zo is de werkdruk voor al de andere die niet An noemen heel wat lichter.

Nu is er nog een PH probleem. Als men Philippe nodig heeft staan er twee voor je paraat.
 





2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk,zo veel an-nen. In TNW is er nu een "nathalie" probleem: Natalie de kiné, nathalie hoebers, en 2 nathalie-stagiaires (ik en nog een andere)

dikke kus voor iedereen die ik niet meer elke dag in TNW zie. xxxx

nathalie

Anoniem zei

amai zeg , wat een mooie blog!!
heel plezant om te lezen en foto's te kijken van jullie allen.
ik zal nog wat vrijwilligers zoeken om nog meer op stap te kunnen gaan. en misschien kunnen we daarover iets plaatsen op deze blog? ideetje?

groet greet