maandag 10 september 2012

Eerste week september. Alle leerlingen gaan terug naar school. Wij komen ook weer in ons normale ritme. Al zijn er ook wat aanpassingen.
De bewoners kunnen kiezen voor extra dagen in tnw. Deze week liep dit nog niet zo goed,... maar het zal wel beteren.
De filosofiegroep is ook al op schoolbezoek geweest. We gingen naar het VTI. Na onze voorstelling wandelden we samen met de leerlingen door de stad naar het Theatercafé, waar ze ons trakteerden op een etentje. Het was een klein groepje studenten en het was een gezellige dag.
In tnw was het rustig doordat filosofie op uitstap was, dus is er een groepje kunnen gaan fietsen en in Herckenrode iets gaan drinken. Fijn profiteren, want zo'n kans is er niet vaak.
Vrijdag namiddag is de hele groep een terrasje gaan doen. (om het weekend in te zetten, omdat Katrien ging verjaren, omdat Sigrid naar tnw gaat,... afin, elke reden is goed om te terrassen!)

Verder zijn er nog nieuwtjes:
Joke is mama geworden van een zoontje: Kobe is de babybroer van Jarne en Tiebe.
Tine is zwanger. Warre wordt dus grote broer.
Sigrid gaat voor een nieuwe uitdaging en gaat Ellen vervangen in de Meidoorn. (want Ellen vervangt Greet, die ook zwanger is)
An komt Sigrid vervangen tot Sofie terug komt in november. En Jessica komt Tine vervangen, maar met haar hebben we nog geen kennis kunnen maken, want ze werkt nu nog in Ago.
Allebei heel welkom! En veel succes!

2 opmerkingen:

Heidi Ghysens zei

Wat een leuke vakantiewerking hebben jullie achter de rug! Zoveel leuke activiteiten en uitstappen.. de foto's spreken voor zich ;-) Jammer dat jullie geen extra vrijwilliger nodig hadden, want dan was ik zeer zeker van de partij geweest :D
Volgende week begint mijn nieuw academiejaar met een nieuwe stageplaats. Hopelijk ga ik het daar net zo naar mijn zin hebben als bij jullie.
Ik blijf regelmatig jullie blog lezen zodat ik nog eens kan langskomen bij jullie als de kans zich voordoet. Dus hopelijk tot gauw!

Groetjes Heidi!

Ps: Tine, een hele dikke proficiat met je zwangerschap!!

Rebecca zei

Amai wat een veranderingen seg. Proficiat aan Joke en Tine ;). Ook aan Sigrid! Lees jullie blog ook nog vaak dus blijf op de hoogte van alles he :)

Groetjes