maandag 10 september 2012

Negende (laatste) week vakantiewerking

Deze week is de andere groep naar Koersel Kapelleke geweest om Trick-pin te spelen, te picknicken en ze hadden ook nog tijd voor een wandeling op het prikkelpad.
De groep die in het dagcentrum bleef, zocht in de voormiddag info op over de paralympische spelen, en werkte namiddag nog verder aan het fotoalbum.

Dinsdag is er een groepje gaan fietsen. Namiddag was er ook het verzoekprogramma van de Radio groep.
En we moesten afscheid nemen van Sarah. Met een mooi tekstje, een kaars als kado en veel knuffels (en een beetje traantjes). We gaan haar heel erg missen!



Woensdag speelden we in het dagcentrum "ticket to ride", het was heel spannend, we hebben er zelfs later voor gegeten om het uit te kunnen spelen.
In tnw had Sarah nog getrakteerd op ijs. We hebben er fijn buiten gezeten en Pictureka gespeeld.

Donderdag was er de afsluitceremonie van onze elkon-olympische spelen. We keken naar de startceremonie van de paralympics, en maakten een lekker dessert met warm fruit met ijs.

Vrijdag was er buitenbeenpop. Voormiddag hebben we kou gehad! De dappersten onder ons zijn in de regen naar de muziek gaan kijken, de rest bleef schuilen in de tent. Namiddag was het weer gelukkig veel beter en zo werd het toch nog een fijn feestje!
Arme Sigrid, ze wou zo graag 2 fabiola zien, maar nèt op dat moment kwamen ze de bus repareren en moest ze naar de parking.
Ineke en Sigrid zijn trouwens super grote fan geworden van Jelle Cleymans. Hij is van menneke tot man gegroeid. (oordeel zelf maar op de foto of je het ermee eens bent of niet)
En Peter Koelewijn is ons een hand komen geven.
De laatste groep (Peter van de Veire, Sam Gooris, Jelle Cleymans, Miguel Wiels, Paul Michiels) was heel goed en kon wel ambiance brengen.

 


 


Geen opmerkingen: