dinsdag 28 augustus 2012

Achtste week vakantiewerking

Maandag is een groep gaan "Trick-pin" spelen in Koersel-kapelleke. Trick-pin is een spel waarbij je ballen op een tafel moet gooien in verschillende hindernissen. Daarna zijn we naar de vijver gewandeld voor een simpele maar lekkere picknick. Alleen,..... we waren de messen vergeten om de boterhammen te smeren. Dan maar met een lepel in de chocopot. En zelfs een meloen in stukken snijden ging met de lepel! Al werd het een hele sappige boel.
Dan nog efkes voetjes in het water in de vijver. En Rudi is zelfs echt gaan plonsen met z'n broek nog aan. Fijn verfrissend!!!


 


 





De thuisblijvers zochten informatie op over de paralympics. Die gaan bijna beginnen, en 't is toch wel fijn om te weten voor wie we moeten supporteren en bij welke sporten belgen meedoen.

Dinsdagvoormiddag was er een teamvergadering voor de begeleiding. De deelnemers keken naar een film.
De bakgroep heeft broodpudding gemaakt. (receptje van Jeroen Meus, maar dan met chocolade en in de uitvoering van de Elkon-bakgroep, hmmmm, wij zijn fan!)
Verder hebben we gecomputerd en geblogd. En er is ook weer gefietst.

Woensdag is de dagcentrumgroep begonnen aan een fotoalbum met daarin de blog-verslagjes, foto's en prentjes uit tijdschriften. Maar er is nog veel werk aan.
Namiddag was er "massage" met balonnen, washandjes, zandzakjes,... met mooie muziek. We werden er allemaal helemaal zenn van.

De meidoorngroep heeft een dessertje gemaakt uit het nutellakookboek. Het was iets met perzik, koekjes, choco en slagroom. Lekker en vettig.

Donderdag deden we een quiz met gekke opdrachten: kijk maar naar de foto's.

Namiddag profiteerden we nog eens van het mooie weer door een terrasje te gaan doen.



Vrijdagvoormiddag: koken, actua en winkelen.
Vrijdagnamiddag: beweging en fietsen.




Geen opmerkingen: