dinsdag 14 augustus 2012

Zesde week vakantiewerking

Maandag en vrijdag hebben we karate lessen gekregen! We leerden stoten uitdelen en afweren. We konden onze agressie kwijt door te slaan op de stootkussens. Plezant om te doen!




We hebben ketchup en chutney gemaakt. Tijdens het maken stonk het vreselijk, maar nu het klaar is hebben we heel lekkere zelfgemaakte ketchup. Over de chutney zijn de meningen verdeeld,...

Dinsdag heeft de bakgroep witte chocomoussetaart met mango gemaakt. Héél lekker! Ze deden ook een experiment met cakejes met banaan en witte chocolade, de cakejes waren het er niet mee eens want ze sprongen uit hun vormpjes.

Ondertussen keken we nog naar de finale van het zeilen. Ik ben er zeker van dat Evy ons gesupporter tot daar gehoord heeft, en dat ze daardoor gewonnen heeft!

Ineke had een heel cool spel uitgewerkt voor donderdag. We moesten de weg vinden in het labyrinth van de minotaurus door opdrachten te doen voor de verschillende griekse goden. Er waren heel zotte opdrachten bij. Vb Jaime viste met zijn mond een lepeltje uit een kom water, we brandden een gat in een papier mbv Philip zijn bril, allemaal met lippenstift een kus op papier drukken,...




We hebben ook nog even moeten poseren voor Gregory. Hij kwam foto's maken voor op de nieuwe website van Intesa.

We zijn begonnen aan het maken van kunstwerken voor de kunsttentoonstelling op de Herkvallei feesten. We gaan kunstwerken maken met onze mandala's.

En dinsdag en vrijdag was er weer een fietsgroepje. Het groepje van Vrijdag is een mini-blits bezoek aan Tine gaan brengen en Monja heeft Warre op haar schoot gehad.
Sigrid en Jaime waren bijna in het kanaal gereden met de fiets. Spannend! Vooral als Jaime het nog dramatischer maakt door het kanaal "zee" te noemen!




3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik mis jullie!!!!!! xxxxx nathalie

Dagcentrum Elkon zei

Geen probleem, je mag altijd op bezoek komen. We kunnen ook altijd nog vrijwilligers gebruiken!!! :-)

Anoniem zei

Had wel schrik met al die vechtsporten.
Gregory