woensdag 8 augustus 2012

Vijfde week vakantiewerking

Het was alweer een fijne afwisselende week!

Maandag hebben we een film gekeken over de Griekse goden, vooral over Hercules.

Dinsdag is de fietsgroep naar Stokrooie gereden. En daar is veel te bekijken: Tine haar tuin, witte Walabi's, Alpaca's...
Er was ook een fijn spel: de Premiejagers. De groep van Lut was gewonnen.

Op woensdag zijn we een terrasje gaan doen. De groep van tnw en van het dagcentrum kwam samen op het terras, dus dat zat goed vol!
Donderdag zijn we naar koersel kapelleke gegaan. Eerst een kort wandelingske in de speeltuin. Christel, Rudi en Jaime gingen een schommel uitproberen. Rudi vond het maar niks, hij viel in slow-motion van de schommel af!
Daarna lekker eten.
En dan het prikkelpad: een fijne wandeling met onderweg opdrachtjes om de natuur te "ervaren": voelen, ruiken, kijken,... We hebben onderweg nog hertjes gezien. (echte en gekke)
Alex heeft zichzelf nog vastgereden: òp de paden blijven ipv er naast he!!!De groep van tnw heeft ondertussen een lekker dessertje gemaakt en gegeten.

Vrijdagvoormiddag heeft de kookgroep heerlijke paëlla gemaakt. Er is een groepje gaan winkelen, een groepje maakte kaartjes met Claire en de andere groep had actua.
Frank z'n rolwagen was op hol geslagen, maar Nathalie had hem snel terug "gevangen".
Namiddag is er een groepje gaan fietsen, ze zijn ook een kijkje gaan nemen aan de Lavendelhoeve. We gaan zeker nog eens terug om daar een terrasje te doen. De rest deed mee aan de olympische discipline "hoger lager".

Wisten jullie trouwens dat we in het dagcentrum 2 echte pitspoezen hebben?


Geen opmerkingen: