dinsdag 21 augustus 2012

Zevende week vakantiewerking

De zevende week al. De tijd gaat snel als we ons amuseren!

Maandag hebben we de tijdscapsules geopend die we 2 jaar geleden gemaakt hebben.
We hadden 2 jaar geleden allemaal een aantal vragen beantwoord en dat blad in een omslag gestoken. De omslag hadden we versierd met de bedoeling dat we hem later nog terug zouden herkennen.
En voor sommigen lukte het ook om hun envelop terug te herkennen. Anderen hadden geen idee meer hoe hun envelop eruit zag.
We hebben nu ook opnieuw dezelfde vragenlijst ingevuld en vergeleken met de lijst van vorig jaar. Het was wel grappig en verrassend om te zien hoe de lijst soms helemaal hetzelfde was en soms helemaal verschillend. En we werden allemaal even stil toen we de omslag van onze Jos tegenkwamen...

Dinsdag zijn we op bezoek geweest bij Jan. We kregen er een stuk lekkere dikke taart en we werden verwend met koffie, frisdrank, glaasje wijn of bier,...
We zijn ook  naar Jan zijn stoere paarden gaan kijken en hebben de hond geknuffeld.
Een heerlijke namiddag!
Ela heeft nog een goed voorstel: ze wil van Jan zijn huis wel ons nieuw dagcentrum maken. :-)


Donderdag naar de minigolf in Genk.
Annemie en Ela hebben daar een spectaculaire val gemaakt aan een hobbelige hindernis. Annemie met de benen in de lucht, Ela op haar knieën bijna op Annemie haar hoofd. Iedereen  had de slappe lach, behalve de bezorgde omstaanders.
Lekker gegeten buiten op het terras met een superfijne ontvangst. Ook bij de minigolf waren ze heel vriendelijk. Fijne uitstap!!


Vrijdag was een rustige dag.
Eén groepje is tevoet gaan winkelen.
Verder gezellig een beetje buiten gezeten en gebabbeld. Iedereen vertelde vb zijn grootste flaters. Sigrid was flaterkampioen, maar Helen, Christel, Katrien en Ela kunnen er ook iets van!

Geen opmerkingen: