maandag 4 april 2011

Hilde en Stijn gingen vorige week shoppen in Antwerpen. Ze gingen met de bedoeling om de kampioenen te bezoeken. De Kampioenen waren er echter niet, ze zijn er alleen in het weekend of op vakantiedagen. Hierdoor gingen Hilde en Stijn shoppen op De Meir samen met Pieter. Dit vonden ze heel leuk.

Op vrijdag was het wel fijn, de deelnemers van het TNW namen afscheid van Ann. Dit deden ze doorheen de hele vrijdag. In de voormiddag namen alle deelnemers deel aan de uitgebreide brunch. Deze was heel lekker. Voorafgaand aan de brunch kreeg iedereen een aperittief en kleine hapjes. In de namiddag werd er gezongen voor Ann, op het ritme van Domino van Clouseau. Iedereen nam uitgebreid afscheid van Ann, sommige tot tranen toe. Hierop wuifden iedereen Ann uit! Greet neemt de taken van Ann over!

De overige deelnemers die niet in het TNW verblijven, gingen bowlen met Annick en stagiaire Annelies. Zij vermaakten zich kostelijk in de bowling. De bowling werd gewonnen door Kim!! een hele dikke proficiat aan haar!!

Op donderdag was er in het TNW een Spaanse feestdag. Er werd gretig gedanst en gefeest. Inneke had zelfs een authentiek spaans kleed aan!!

Op donderdagnamiddag werd er in het dagcentrum film gekeken. Verdeeld in twee groepen. De ene groep keek een animatiefilm, de andere groep keek een horrorfilm.

Dit waren zowat de belangrijkste feiten van vorige week!! à la prochain!! :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hej bloggers!
Fijn om elke week weer te lezen wat jullie zoal doen,...
Maar ik mis foto's!!!
Een foto van Anne haar feest en van Inneke in haar spaans kleed...
Groetjes!
Tine

Rebecca zei

Twee dagen in ter heide en ik mis jullie al =(. Manmanmman wat is het toch anders daar maar jah..

Het is inderdaad leuk om nog steeds te lezen wat jullie doen, beetje op de hoogte blijven :)

Groetjes!